Hejsan

Så här sitter jag nu då och googlar på: spårsele hund. För jag har en vän som fyller år snart och som önskat sig just en spårsele till sitt husdjur Maddy.

Min vän och jag har varit vänner sedan många, rätt många år tillbaka, vi lärde känna varandra redan vid högstadiet och vi har alltid varit vänner. Vi har inte varit de bästa vänner alltid, det kan man lugnt säga, främst under tonårstiden, så kunde vi bråka lite men med åren har vi lärt oss att vara mognare och det har fört oss samma, samtidig som att båda har varit intresserade av att jobba inom byggbranschen, dock har hans starka sida varit betongarbeten och VVS.

Han och jag har delat många fina minnen i vårt liv, jag har sett hans familj utvecklats från det att han började träffa någon till det som är hans barn idag och han har nog varit lika delaktig i mitt liv. Som sagt, jag skulle inte kunna säga att han är min bästa vän, för det finns mycket jag inte har delat med honom av mitt personliga liv, men det finns mycket som vi har delat tillsammans och därför är han är mycket bra vän. För något mer än tre år sen gick hans fru bort på grund av en sjukdom, vilket har tagit mycket hårt på hela hans familj och han är inte samma person. Missförstå mig inte, han är precis lika bra människa men det är inte lätt att förlora någon man älskar så.

Det här är nog första gången på tre år som jag hör att han planerar att göra något för honom själv, så därför har han planerat den här festen, men av ALLA saker han kunde önska sig, så väljer han den där spårsele… som min son skulle säga… LOL, vad det nu betyder…

Hur som helst. Vi ska i alla fall på fest, det ser jag framemot!
En varm hälsning till alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *