Far- och sonprojekt

Hej allesammans!

Jag kan bli lite full i skratt ibland när jag tänker på vilken skillnad det är på hur min son har vuxit upp hur jag växte upp. Vad som fick man att tänka på detta just nu var att han ringde och frågade Vilket elavtal ska jag välja pappa? För det första fanns det inte så mycket att välja på när jag flyttade hemifrån, men framför allt så hade jag fått lära mig att man fick ta reda på saker på egen hand. Ringa elavtalet, läsa på om kWh på biblioteket osv. Tror att min son försökte ta den lätta vägen att få svaret från mig, haha. Förstå mig rätt, jag hjälper hemskt gärna min son med allt från golv till tak, men ibland så kan jag tycka att han borde undersöka saken en gång till innan han kommer för svaret serverat på silverfat. Hur som. Jag ska nämligen hjälpa honom att flytta till en ny lägenhet i helgen. Han har köpt en trea i stan som har stor potential men är i behov av renovering. Detta ska bli ett projekt vi gör tillsammans!

Först ut står måla väggar, byta golv, nya innerdörrar och måla om luckorna i köket. Han funderar även på att göra om kaklet i köket. Jag tycker det ska bli svinkul med ett projekt tillsammans. När man inte längre bor under samma tak så träffas man ju inte lika ofta längre – förutom när vi har jobbat med varandra. Men detta blir något utöver både vardagshäng och jobb. Ett far- och sonprojekt.

Jag tycker det är vettigt att han har gett sig in på bostadsmarknaden. När man väl är inne så blir allt lite lättare oavsett om priserna stiger eller sjunker. Jag tror att han lite smått drömmer om att driva ett fastighetsbolag och hyra ut lager och verkstadsplatser till företag och entreprenörer.

Oavsett vad han hittar på så kommer jag att stötta honom och tro på honom. Han är en vettig grabb och hur klyschig det än må låta så älskar jag ju min son mer än allt annat på denna jord. Jösses, här blir man lite blödig en fredagskväll. Så det kan gå!

Nu är det dags att tänka på refrängen, hoppas ni får en go helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *