Sidospår: sommarstuga

Go’kväll!

Måste säga att jag tycker att veckorna går så hiskeligt fort, det känns verkligen som att det bara är måndag eller fredag var dag. Dagarna däremellan är bara ett blurr och jag minns knappt vad jag gjort. Det betyder å andra sidan att projekten på jobbet flyter på utan komplikationer och det är alltid skönt när det är så! Gråhårig är man ju ändå så att säga…

Simons lägenhet är nu färdigrenoverad och det blev verkligen skitbra! Han är nöjd med resultatet och vi har haft förbaskat roligt längst vägen. Trots många sena kvällar och ett och annat blåmärke för hans del så har vi båda lärt oss en hel del. Både om varandra och yrkesfinesser.

Detta har faktiskt lett till att vi funderar på att köpa en sommarstuga ihop. Ett enklare hus som vi kan renovera tillsammans och där vi kan spendera sommarsemester och helger. När man är hantverkare så känner man sig ju aldrig riktigt ledig hemma, så en sommarstuga känns som en potentiell lösning på det. Simon har fått i uppgift att hålla koll på Hemnet. Han är ju mer lagd åt det digitala hållet så det kändes givet.

Jag håller istället ögon och öron öppna ute i det verkliga livet. Man pratar ju mycket med människor man möter, både kunder och branschkollegor. Pratade senast igår med en Fastighetsförvaltare jag känt i många år och han hade någon kusin som kanske var på väg att sälja sin stuga. Vi får se om det kan leda till något!

Vi har ju ett par krav i alla fall. Stugan får inte ligga mer än 2 timmar bort, vi vill ha ganska mycket trädgård, det måste vara godkänd el och plus i kanten är om den ligger nära vatten. Övriga grejer kan vi fixa på egen hand. Det gör inte ens något om stugan bara har utedass.

Ett lite sidospår i vår byggverksamhet, men ni kanske tycker det är intressant ändå? Säg gärna till om ni vill fortsätta läsa om vår jakt och renovering av sommarstuga.

Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *